fbpx

Book inden 12:00 og vi kører ud samme dag

Book inden 12:00 og vi kører ud samme dag

Om os

Dan Steam

Teamet bagom virksomheden har mere end 6 års erfaring indenfor bilpleje. Virksomheden udførte oprindeligt deres arbejde med vand, dog som antallet af biler i de danske veje er stigende og klimaet er et vigtigt emne i samfundets dagorden. Derfor blev februar 2020 et vigtigt skridt for fremtiden i virksomhedens historie, da teamet efter flere måneders innovativ tænkning og planlægning valgte at gøre op med den traditionelle koncept og gøre brug af dampvask efter virksomheden modtog sin første dampmaskine.

Om os

Dan Steam

Med den nye konceptudvikling, skulle der helt nye metoder til at udføre vores arbejde, udvendigt såvel som indvendigt. En gennemgående analyse af markedet, viste at konceptet med udekørende bilpleje er ret ungt og folk har hurtigt fået smag for hvor bekvemt det er at få bilen klargjort, mens kunden enten er på arbejde, slapper af hjemme eller noget helt tredje. Vi skiller os ud på punkter såvel som at vi kan polere biler der hvor kunden befinder sig, eller at vi gør brug af ozongenerator som gør at vi kan fjerne skimmelsvampesporer, farlige bakterier og ekstreme lugtgener som kan skyldes opkast, urin eller cigaretrøg.

 

August 2020 var endnu et vigtig skridt for fremtiden. Virksomheden modtog de første produkter som bestemt blev produceret for os. Flere års erfaring og brug af forskellige produkter, var der ikke den højde af kvalitet som vi stræber efter at kunne levere til vores kunder, derfor valgte vi at få produceret vores egne produkter og redskaber som ved udgangen af 2020 vil være tilgængelig over gennem vores kommende webshop. Vi er den eneste bilpleje virksomhed i Danmark, som arbejder med egne produkter, og det er et bevis på at vi udfører vores arbejde med passion og forkærlighed, hvilket vi mener er 2 af vigtigste punkter som indgår i at vi som virksomhed har fået succes med vores arbejde.

Virksomheden er Danmarks mest innovative og moderne udekørende bilpleje virksomhed, da vi skiller os ud, og kan tilbyde ydelser som den eneste virksomhed. Sammen med vores grundlæggende værdier og et team der brænder for deres arbejde, er det ikke blot et arbejde, men en livstil som vi hver morgen glæder os til.

Må vi bruge cookies? For at kunne give dig den bedste oplevelse med vores platform benytter vi cookies, til bla. at kunne benytte vores Messenger chat og meget mere!